What is the UNDER-PRESSURE?

The under-pressure is a multi-court game, modeled on the classic Escape reality played game. Presently we have a court that can be played through without the knowledge of the hungarian language. The speciality of the court is the theme which expressly about Hungary mainly for foreigners.

If we aroused your interest, we welcome you!

More...

Szabadulós Szobák Éjszakája - Összefoglaló

2015. october 22.

Véget ért a 2. Szabadulós Szobák Éjszakája. Rengeteg csapat látogatott el hozzánk és még többen szerettek volna játszani nálunk. Akiknek nem sikerült bejutnia (a kijutós játékba... :) ), azok még a kuponjukat 2015. október 31.-ig beválthatják hozzánk egy 10%-os kedvezményre.

A játékok szuperül sikerültek 1-2 kisebb fennakadást leszámítva, ahol a technika közbeszólt. Összességében nagyon eredményes játékok voltak, ahol ha nem is sikerült időben kijönni, a csapat nagyon jól összekovácsolódott és csupa jó, közös élményt szereztek. Néhány kedves játékosunk véleménye a játékról:

"Nagyon jó volt, eszméletlen élmény. A feladatok nehezek, ezért kihívás!" - Dínó, Magyarország pálya 

"nagyon jó, ötletes technikai megoldások" - Sajtos csapat, Magyarország pálya

"Csúcsszuper, tetszett nagyon! A kémia szórakoztató is lehet." - Laura, Kémia pálya

"Igazán megmozgató, jól kifundált szellemi kihívás volt." - Kerim, Kémia pálya

"Nagyon tetszett a játék, fogom ajánlani a barátaimnak. Megmozgatta a gondolkodásomat, egy kicsit nehéznek találtam." - Gabi, Magyarország pálya

"Nagyon tetszett, hihetetlen izgalmas! Újra gyereknek érezhettük magunkat!" - Einstein, Magyarország pálya

A képeket itt nézhetitek meg a csapatokról: https://goo.gl/kz0L46

Köszönjük mindenkinek, aki eljött hozzánk! Aki pedig még nem volt, azt várjuk szeretettel mindkét pályánkra!

Szabadulásra fel!

 

szabadulószobák éjszakája vol.2

2015. september 22.

Készüljetek, mert idén is lesz Szabadulószobák Éjszakája! Keressétek fel a weboldalt (http://www.szabaduloszobak.hu), ahonnan letölthetitek a promóciós kupont és utána kezdhetitek is nálunk a foglalást. A kivételes esti alkalom miatt a 8h utáni foglalásokat telefonon tudjátok intézni. Addig is hergeljétek magatokat a legújabb videónkkal, amit három tehetséges waldorfos diák készített el nekünk. https://www.youtube.com/watch?v=gGPNy4Pf-B4

More...

We've got a new style!!

2015. july 14.

Egy hónapos festés után, elkészültünk az új dizájnnal. 

Feldobtuk a szobák belsejét,  mostantól ilyen színes-szívárványos hangulatú pályákon játszahattok nálunk.

Nézzetek be hozzánk a két hetes nyári szünet után egy játékra (júli 29.-én újra nyitva vagyunk) és csekkoljátok le milyen lett az átalakítás. 

Játék utána a hozzászólásaitokat várjuk a legújabb véleménykártyáinkra! 

More...

Hamarosan érkezik az új honlapunk!

2015. june 30.

Rengeteg újdonsággal és meglepetéssel készülünk nektek a közeljövőben.

Többek között készül az új honlapunk, új partnerekkel tárgyalunk, megújul a szobák belseje és hamarosan érkezik a harmadik pályánk is!

Stay tuned!

More...

Mozizz és játssz velünk!

2015. may 08.

Nyerj szabadulós játékot!

Hallottátok, hogy május 15-én az artmozikban egész éjjel mozizhattok? És azt, hogy mi is nyitva leszünk hajnali 4-ig? Nézzetek be hozzánk két film között és szerezzetek felejthetetlen élményt szabadulós szobáink egyikében! Ráadásul, ha most megosztod a facebook oldalunkról a posztot, még nyerhetsz is!

A megosztók közül kisorsolunk két személyt, akik négy további társukkal 5990 Ft-ért jöhetnek hozzánk játszani május 15-én! A sorsolás időpontja: május 11. A nyerteseket üzenetben értesítjük.

Játékra fel!

More...

Exitgames kupon

2015. march 30.

Fogynak rendesen az exitgames kuponjai és már fel is használtak belőle párat. 

Magyarország pályánkra jöttek nagyobbszámban, de a kémia se maradt hoppon.  

Általában 55-65 perc környékén szabadultak a játékosok. 

És ne feledjétek ne ijedjetek meg a kémiától!

A játékmester úgyis segít, ha valami megakaszt majd titeket..

More...

Húsvéti akció!

2015. march 24.

Hozzánk már megérkezett a Húsvéti Nyuszi! Elrejtőzött játékunk bizonyos állomásain, hogy meglephessen Titeket! Ha április 1. és 5. között jöttök játszani, akkor 5990 Ft-ért foglalhattok bármelyik pályára. Ezzel most akár 4000 Ft-ot spórolhattok! Gyertek és fedezzétek fel az Under-Pressure izgalmas, ezúttal húsvéti világát! Foglalás: www.under-pressure.hu

More...

Esc-Apes

2015. march 05.

A Valentin napi nyereményjáték keretein belül meglátogatott minket az Esc-Apes szabadulós brigád. Két szobában játszottak a nyertesek, ebből ez egyik szoba játékosai voltak Esc-Apes-ék, a másikban a Zerge csapat ugrándozott az ajtó kinyitása felé. Zergéék 6 perccel beelőzték az Esc-Apes csapatot, de feszes volt a verseny, hiszen mindkét szoba tagjai harcedzett szabadulók voltak. Az Esc-apes csapat egyik játékosa, már 30 szabadulásón túl van, ennél kicsit leesett az állam,hogy most akkor 5 perc alatt biztos végig sűvítenek majd a pályán, de ennek ellenére pont 60 percnél jöttek ki és remek hangulatban telt a Magyarország futam. Egy nagyon szuper kritikát is kaptunk az Esc-Apes brigádtól, a blogukon olvashatjátok:  

http://esc-apes.blog.hu/2015/02/28/under_pressure_magyarorszag#more7231009

More...

Valentin napi játék nyertesei

2015. february 10.

Íme a nyertesek: Regina Sándor, Enikő Somogyi, Marcell Réti, Viktória Pőcze, Zrinszky Anett Veronika. 

Várunk akkor titeket a párotokkal, barátotokkal két választható időpontban, ahol két egymással párhuzamos pályán fogtok versenyezni, így még izgibb lesz a verseny mert nem csak a kiszabott 60 perces idővel versenyezhettek, hanem egymással is.

A két választható időpont: Február 21,17h vagy Február 28,17h.

Kérünk titeket legkésőbb most csütörtökig jelezzetek vissza emailben: info@under-pressure.hu vagy telefonon: 06 70 310 5660, hogy kinek, melyik időpont a megfelelőbb és a többség igénye alapján döntünk.

Gratula mindenkinek!!

Valentin-napi meglepetésünk Neked!

2015. january 26.

 

Amennyiben ellátogatsz facebook oldalunkra, lájkolsz minket, valamint ott megosztod a Valentin-napi posztunkat, akkor INGYENES BELÉPŐT nyerhetsz!

More...