What is the UNDER-PRESSURE?

The under-pressure is a multi-court game, modeled on the classic Escape reality played game. Presently we have a court that can be played through without the knowledge of the hungarian language. The speciality of the court is the theme which expressly about Hungary mainly for foreigners.

If we aroused your interest, we welcome you!

More...

szabadulószobák éjszakája vol.2

2015. september 22.

Készüljetek, mert idén is lesz Szabadulószobák Éjszakája! Keressétek fel a weboldalt (http://www.szabaduloszobak.hu), ahonnan letölthetitek a promóciós kupont és utána kezdhetitek is nálunk a foglalást. A kivételes esti alkalom miatt a 8h utáni foglalásokat telefonon tudjátok intézni. Addig is hergeljétek magatokat a legújabb videónkkal, amit három tehetséges waldorfos diák készített el nekünk. https://www.youtube.com/watch?v=gGPNy4Pf-B4

We've got a new style!!

2015. july 14.

Egy hónapos festés után, elkészültünk az új dizájnnal. 

Feldobtuk a szobák belsejét,  mostantól ilyen színes-szívárványos hangulatú pályákon játszahattok nálunk.

Nézzetek be hozzánk a két hetes nyári szünet után egy játékra (júli 29.-én újra nyitva vagyunk) és csekkoljátok le milyen lett az átalakítás. 

Játék utána a hozzászólásaitokat várjuk a legújabb véleménykártyáinkra! 

More...

Hamarosan érkezik az új honlapunk!

2015. june 30.

Rengeteg újdonsággal és meglepetéssel készülünk nektek a közeljövőben.

Többek között készül az új honlapunk, új partnerekkel tárgyalunk, megújul a szobák belseje és hamarosan érkezik a harmadik pályánk is!

Stay tuned!

More...

Mozizz és játssz velünk!

2015. may 08.

Nyerj szabadulós játékot!

Hallottátok, hogy május 15-én az artmozikban egész éjjel mozizhattok? És azt, hogy mi is nyitva leszünk hajnali 4-ig? Nézzetek be hozzánk két film között és szerezzetek felejthetetlen élményt szabadulós szobáink egyikében! Ráadásul, ha most megosztod a facebook oldalunkról a posztot, még nyerhetsz is!

A megosztók közül kisorsolunk két személyt, akik négy további társukkal 5990 Ft-ért jöhetnek hozzánk játszani május 15-én! A sorsolás időpontja: május 11. A nyerteseket üzenetben értesítjük.

Játékra fel!

More...

Exitgames kupon

2015. march 30.

Fogynak rendesen az exitgames kuponjai és már fel is használtak belőle párat. 

Magyarország pályánkra jöttek nagyobbszámban, de a kémia se maradt hoppon.  

Általában 55-65 perc környékén szabadultak a játékosok. 

És ne feledjétek ne ijedjetek meg a kémiától!

A játékmester úgyis segít, ha valami megakaszt majd titeket..

More...

Húsvéti akció!

2015. march 24.

Hozzánk már megérkezett a Húsvéti Nyuszi! Elrejtőzött játékunk bizonyos állomásain, hogy meglephessen Titeket! Ha április 1. és 5. között jöttök játszani, akkor 5990 Ft-ért foglalhattok bármelyik pályára. Ezzel most akár 4000 Ft-ot spórolhattok! Gyertek és fedezzétek fel az Under-Pressure izgalmas, ezúttal húsvéti világát! Foglalás: www.under-pressure.hu

More...

Esc-Apes

2015. march 05.

A Valentin napi nyereményjáték keretein belül meglátogatott minket az Esc-Apes szabadulós brigád. Két szobában játszottak a nyertesek, ebből ez egyik szoba játékosai voltak Esc-Apes-ék, a másikban a Zerge csapat ugrándozott az ajtó kinyitása felé. Zergéék 6 perccel beelőzték az Esc-Apes csapatot, de feszes volt a verseny, hiszen mindkét szoba tagjai harcedzett szabadulók voltak. Az Esc-apes csapat egyik játékosa, már 30 szabadulásón túl van, ennél kicsit leesett az állam,hogy most akkor 5 perc alatt biztos végig sűvítenek majd a pályán, de ennek ellenére pont 60 percnél jöttek ki és remek hangulatban telt a Magyarország futam. Egy nagyon szuper kritikát is kaptunk az Esc-Apes brigádtól, a blogukon olvashatjátok:  

http://esc-apes.blog.hu/2015/02/28/under_pressure_magyarorszag#more7231009

More...

Valentin napi játék nyertesei

2015. february 10.

Íme a nyertesek: Regina Sándor, Enikő Somogyi, Marcell Réti, Viktória Pőcze, Zrinszky Anett Veronika. 

Várunk akkor titeket a párotokkal, barátotokkal két választható időpontban, ahol két egymással párhuzamos pályán fogtok versenyezni, így még izgibb lesz a verseny mert nem csak a kiszabott 60 perces idővel versenyezhettek, hanem egymással is.

A két választható időpont: Február 21,17h vagy Február 28,17h.

Kérünk titeket legkésőbb most csütörtökig jelezzetek vissza emailben: info@under-pressure.hu vagy telefonon: 06 70 310 5660, hogy kinek, melyik időpont a megfelelőbb és a többség igénye alapján döntünk.

Gratula mindenkinek!!

Valentin-napi meglepetésünk Neked!

2015. january 26.

 

Amennyiben ellátogatsz facebook oldalunkra, lájkolsz minket, valamint ott megosztod a Valentin-napi posztunkat, akkor INGYENES BELÉPŐT nyerhetsz!

More...

Szilveszteri szabadulás?

2014. december 17.

Igen, az Under-Pressure Szilveszter este hajnali 5-ig nyitva tart! Ha húszan akartok jönni egyszerre azt is megtudjuk oldani, mivel nálunk párhuzamosan egyszerre négy teremben tudtok játszani.

A mi kedvencünk a kémia, de akik a Magyarország pályát preferálják, őket is szeretettel várjuk. Mivel ez egy különleges alkalom a weboldalon nem tudtok előre foglalni, csak telefonon: 06 70 310 56 60.

Csak annyit kérünk, ha jöttök egy órával előbb legkésőbb jelentkezzetek be, hogy előtudjuk nektek készíteni a pályát.

More...