What is the UNDER-PRESSURE?

The under-pressure is a multi-court game, modeled on the classic Escape reality played game. Presently we have a court that can be played through without the knowledge of the hungarian language. The speciality of the court is the theme which expressly about Hungary mainly for foreigners.

If we aroused your interest, we welcome you!

More...

Húsvéti akció!

2015. march 24.

Hozzánk már megérkezett a Húsvéti Nyuszi! Elrejtőzött játékunk bizonyos állomásain, hogy meglephessen Titeket! Ha április 1. és 5. között jöttök játszani, akkor 5990 Ft-ért foglalhattok bármelyik pályára. Ezzel most akár 4000 Ft-ot spórolhattok! Gyertek és fedezzétek fel az Under-Pressure izgalmas, ezúttal húsvéti világát! Foglalás: www.under-pressure.hu

More...

Esc-Apes

2015. march 05.

A Valentin napi nyereményjáték keretein belül meglátogatott minket az Esc-Apes szabadulós brigád. Két szobában játszottak a nyertesek, ebből ez egyik szoba játékosai voltak Esc-Apes-ék, a másikban a Zerge csapat ugrándozott az ajtó kinyitása felé. Zergéék 6 perccel beelőzték az Esc-Apes csapatot, de feszes volt a verseny, hiszen mindkét szoba tagjai harcedzett szabadulók voltak. Az Esc-apes csapat egyik játékosa, már 30 szabadulásón túl van, ennél kicsit leesett az állam,hogy most akkor 5 perc alatt biztos végig sűvítenek majd a pályán, de ennek ellenére pont 60 percnél jöttek ki és remek hangulatban telt a Magyarország futam. Egy nagyon szuper kritikát is kaptunk az Esc-Apes brigádtól, a blogukon olvashatjátok:  

http://esc-apes.blog.hu/2015/02/28/under_pressure_magyarorszag#more7231009

More...

Valentin napi játék nyertesei

2015. february 10.

Íme a nyertesek: Regina Sándor, Enikő Somogyi, Marcell Réti, Viktória Pőcze, Zrinszky Anett Veronika. 

Várunk akkor titeket a párotokkal, barátotokkal két választható időpontban, ahol két egymással párhuzamos pályán fogtok versenyezni, így még izgibb lesz a verseny mert nem csak a kiszabott 60 perces idővel versenyezhettek, hanem egymással is.

A két választható időpont: Február 21,17h vagy Február 28,17h.

Kérünk titeket legkésőbb most csütörtökig jelezzetek vissza emailben: info@under-pressure.hu vagy telefonon: 06 70 310 5660, hogy kinek, melyik időpont a megfelelőbb és a többség igénye alapján döntünk.

Gratula mindenkinek!!

Valentin-napi meglepetésünk Neked!

2015. january 26.

 

Amennyiben ellátogatsz facebook oldalunkra, lájkolsz minket, valamint ott megosztod a Valentin-napi posztunkat, akkor INGYENES BELÉPŐT nyerhetsz!

More...

Szilveszteri szabadulás?

2014. december 17.

Igen, az Under-Pressure Szilveszter este hajnali 5-ig nyitva tart! Ha húszan akartok jönni egyszerre azt is megtudjuk oldani, mivel nálunk párhuzamosan egyszerre négy teremben tudtok játszani.

A mi kedvencünk a kémia, de akik a Magyarország pályát preferálják, őket is szeretettel várjuk. Mivel ez egy különleges alkalom a weboldalon nem tudtok előre foglalni, csak telefonon: 06 70 310 56 60.

Csak annyit kérünk, ha jöttök egy órával előbb legkésőbb jelentkezzetek be, hogy előtudjuk nektek készíteni a pályát.

More...

Karácsonyi akciónk

2014. december 09.

KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYÜNK + AJÁNDÉKUNK NEKED!

Most kedvezményes áron jöhetsz játszani bármely pályánkra 2015. január 31-ig!

9.000.-Ft helyett 6.990.-Ft, illetve 11.000.-Ft helyett 8.990.-Ft

+ A játék résztvevői egy másik pályánkra INGYENES játékot nyerhetnek!

A részletekről többet a helyszínen...

More...

Még mindig nem félünk a kémiától!

2014. october 24.

Egy hete volt egy szuper 3szobás szabadulás. A BNI Hungary csapata jött el hozzánk kipróbálni a kémia pályát. Még nekem a játékmesternek is nagyon izgi volt kintről végig követni a versenyt. A játékosok sajnos nem jutottak ki, mert kifutottak az időből, de csak pár percen múlott a szabadulás. Az egymással való versengés izgalma így is megmaradt!

More...

Most légy ügyes

2014. october 14.

A Most Légy Ügyes pálya hivatalos "megnyitója" sajnos csúszik kicsit, még mindig a tesztelésnél tartunk. 
Viszont ingyenes játékra jöhettek, segíteni nekünk tesztelni a pályát.
Email-en (info@under-pressure.hu) és telefonon (06 70 310 5660) tudtok jelentkezni, akár csapatostul is, ami max. 6 főből állhat.

Játszatok az ingyenes belépőnkért!

2014. july 10.

Figyeljétek a Szabadulószobák éjszakája hivatalos weboldalát: (www.szabaduloszobak.hu), mert a nyereményjáték menüpontban, az Under-Pressure-ös INGYEN belépőért is tudtok játszani!!! Érdemes résen lenni, időszakosan mindig más szabadulószobába nyerhettek ingyenes belépést.. Viszont ne csüggedjetek ha valaki elhappolja előletek a mi egy darab Free belépőnket, augusztus elsején így is 50%-os kedvezménnyel tudtok jönni szabadulni.

Szabadulós szobák éjszakája!!

2014. june 30.

Első alkalommal kerül megrendezésre augusztus elsején a szabadulós szobák éjszakája! Nagy örömünkre mi is részt veszünk, Magyarország és kémia pályáinkkal. Ezen a napon hosszabb nyitva tartással várunk titeket, természetesen 50%-os kedvezménnyel. Látogassatok el a honlapra (www.szabaduloszobak.hu), ahol nem kell mást tenned, mint kitölteni a promóciós kupont, aztán foglalj az under-pressure oldalán időpontot, majd a rendezvény napján kinyomtatva vagy mobilon felmutatjátok nálunk a kupont és mehettek is fél áron játszani. Egy kis non-plussz ultra: Keressétek a honlapon a nyereményjáték menüpontot és ha ügyesek vagytok megnyerhetitek az ingyenes Magyarország pálya belépőt!!

More...