What is the UNDER-PRESSURE?

The under-pressure is a multi-court game, modeled on the classic Escape reality played game. Presently we have a court that can be played through without the knowledge of the hungarian language. The speciality of the court is the theme which expressly about Hungary mainly for foreigners.

If we aroused your interest, we welcome you!

More...

Még mindig nem félünk a kémiától!

2014. november 24.

Egy hete volt egy szuper 3szobás szabadulás. A BNI Hungary csapata jött el hozzánk kipróbálni a kémia pályát. Még nekem a játékmesternek is nagyon izgi volt kintről végig követni a versenyt. A játékosok sajnos nem jutottak ki, mert kifutottak az időből, de csak pár percen múlott a szabadulás. Az egymással való versengés izgalma így is megmaradt!

More...

Most légy ügyes

2014. november 14.

A Most Légy Ügyes pálya hivatalos "megnyitója" sajnos csúszik kicsit, még mindig a tesztelésnél tartunk. 
Viszont ingyenes játékra jöhettek, segíteni nekünk tesztelni a pályát.
Email-en (info@under-pressure.hu) és telefonon (06 70 310 5660) tudtok jelentkezni, akár csapatostul is, ami max. 6 főből állhat.

Játszatok az ingyenes belépőnkért!

2014. november 10.

Figyeljétek a Szabadulószobák éjszakája hivatalos weboldalát: (www.szabaduloszobak.hu), mert a nyereményjáték menüpontban, az Under-Pressure-ös INGYEN belépőért is tudtok játszani!!! Érdemes résen lenni, időszakosan mindig más szabadulószobába nyerhettek ingyenes belépést.. Viszont ne csüggedjetek ha valaki elhappolja előletek a mi egy darab Free belépőnket, augusztus elsején így is 50%-os kedvezménnyel tudtok jönni szabadulni.

Szabadulós szobák éjszakája!!

2014. november 30.

Első alkalommal kerül megrendezésre augusztus elsején a szabadulós szobák éjszakája! Nagy örömünkre mi is részt veszünk, Magyarország és kémia pályáinkkal. Ezen a napon hosszabb nyitva tartással várunk titeket, természetesen 50%-os kedvezménnyel. Látogassatok el a honlapra (www.szabaduloszobak.hu), ahol nem kell mást tenned, mint kitölteni a promóciós kupont, aztán foglalj az under-pressure oldalán időpontot, majd a rendezvény napján kinyomtatva vagy mobilon felmutatjátok nálunk a kupont és mehettek is fél áron játszani. Egy kis non-plussz ultra: Keressétek a honlapon a nyereményjáték menüpontot és ha ügyesek vagytok megnyerhetitek az ingyenes Magyarország pálya belépőt!!

More...

Who is Afraid of Chemistry?

2014. november 22.

We are not afraid of chemistry! 

More...

The 4 rooms hungary testgame

2014. november 02.

We have done the 4 rooms testgame! Any trouble? Maybe the coordinator have to stare better to the monitors:) From now you can compete in the same time in 4 different rooms with the other groups..

More...

Most még ne légy ügyes

2014. november 04.

Foglalási rendszerünkben három pályát láthattok. A Most légy ügyes pályánkra még nem tudtok jönni játszani, jelenleg az előkészületei folynak. Addig a rendszerünk foglaltal-al jelzi, hogy még nem aktuális a pálya. Ahogy elkészülünk, a foglalási rendszer elérhető-re vált. 

A Most légy ügyes pálya kakukktojás lesz a jelenlegi Magyarország és Kémia szoba mellett. Semmi másra nem lesz szükségetek a szabaduláshoz, csak az ügyeskedésetekre. Itt semmilyen intellektuális tudásra nem kell se a játék közben, se előtte gyúrnotok:) Szóval ha valaki éppen kikapcsolna és csak a nevetőizmait tornáztatná, akkor nem kell sokat várni és lehet foglalni az ügyességi pályánkra. 

More...

The Hungary room

2013. november 06.

Dear Guests!

We have 3 kind of court, but our foreign visitors can use our special court. The Hungary room can be play without the kowledge of the Hungarian language. How? It is simply: You need your logic, thats how you can escape, while you will meet the unique of our country. 

More...